Fysik

beregn farten...

09. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

jeg vedhæfter opgaven. et hint til at starte? 


Svar #1
09. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

hvis jeg antager at bolden gribes i samme højde som den slippes, så gælder der (hvor ø = vinkel = 30)

x = (v02/g)sin(2*ø) 

Heraf kan jeg isolere v

v = 23.8 m/s 

i facit er v dog angivet til 24 m/s. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2012 af mette48 (Slettet)

start: t=0    (x,y)=(0,0)   og hastighed v

vx=v*cos30  og   vy=v*sin30-gt

x=v*t*cos 30

y=v*t*sin30-0,5 g*t2

toppunkt for x=25 og vy=0 indsæt dette samt værdierne for sin30 og cos30 i de fremhævede udtryk


Svar #3
09. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

#2 

jeg er ikke helt med på hvad det er jeg løser mht.? 


Skriv et svar til: beregn farten...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.