Matematik

Hvad er b i den eksponentielle udvikling?

11. juni 2012 af carolinekristinpoulsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2012 af manee (Slettet)

Definition på en eksponentiel sammhæng: y=b*a^x

a er = fremskrivnings faktor a>0

b er = begyndelses værdien b>0


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2012 af Sendai (Slettet)

Dette er skæringen med y-aksen


Skriv et svar til: Hvad er b i den eksponentielle udvikling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.