Matematik

Eksponentiel udvikling

16. juni 2012 af Bladlus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor kan a ikke være lig 1 i en eksponentiel funktion - hvad vil det da betyde for funktionens udseende?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2012 af peter lind

Hvis a = 1 har man en konstant funktion idet 1x = 1 og altså er uafhængig af x


Svar #2
16. juni 2012 af Bladlus (Slettet)

Okay og når den er konstant vil funktionen være vandret ;) Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2012 af SuneChr

y = b·ax      for a = 1 ville man nok kalde det en trivialitet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2012 af Krabasken (Slettet)

Her ser du vedhæftet forskellen ved a < 1,  a = 1  og  a > 1

;-)

Vedhæftet fil:1exp.PNG

Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.