Matematik

Areal af en trekant

17. juni 2012 af hvorforerallebrugernavnopgtaget (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

 

Kan arealet af en trekant også se sådan ud:

T=1/2*bc*sinA?

 

Har nemlig forsøgt at lave beviset fra sinA istedet fra sinC, men ville lige være sikker.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af WHiP (Slettet)

Ja den er rigtig. Du behøver sådan set ikke bevise de andre, hvis du bare siger at du ved cyklisk permutation kan udlede de andre formler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2012 af mathon

"værktøj"

                                              ha = b·sin(C) = c·sin(B)

                                              hb = a·sin(C) = c·sin(A)

                                              hc = a·sin(B) = b·sin(A)


Skriv et svar til: Areal af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.