Matematik

Den naturlige eksponentialfunktion

19. juni 2012 af Heeejsa

Jeg sidder her med beviset:

f(x) = ex

f '(x) = e* ln(e) = ex * 1 = ex

Sagen er den, at jeg ikke kan gennemskue beviset og ikke kan se hvor i alverdenen af ln(e) kommer fra? Håber der en der kan forklare mig det? 

HejHej


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2012 af peter lind

Jeg gætter på at du skal gå ud fra at (ax)' = ax*ln(a), hvor a så her er e.


Svar #2
19. juni 2012 af Heeejsa

Jo det giver mening. Tak


Skriv et svar til: Den naturlige eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.