Matematik

Hyp, Hos og Mod Hjææælp!!!

23. juni 2012 af TheVendingMachine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hei!

Retvinklede trekanter: Hvad står hos, mod og hyp for? det siderne, men er der mere? 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. juni 2012 af Hijsa

Hosliggende katete, modstående katete og hypotenusen


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. juni 2012 af nielsenHTX

hos=hosliggende,

mod=modstående og

hyp=hypotenusen


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. juni 2012 af WHiP (Slettet)

hos= hosliggende katete. Er vinklens ene ben.

mod= modstående katete. Hørere ikke til vinklens ben, men ligger over for vinklen den beskrives ud fra.

hyp=hypotenusen, siden der ligger over for den rette vinkel.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. juni 2012 af flygtighed (Slettet)

siderne navngives efter hvilken af trekantens vinkler, som man 'kigger' fra.

 

hos = er den hosliggende side, den der ligger ved siden af vinklen (men som ikke er hypotenusen)

Hyp = den længste side

mod = den side som ligger overfor vinklen


Skriv et svar til: Hyp, Hos og Mod Hjææælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.