Matematik

finde største vanddybde

04. september 2005 af stumpL (Slettet)
f(t)=7+5sin(½t-1)

er det rigtigt at:
max=7+5=12
min=7-5=2

hvad skal jeg nu gøre for at finde den størte og mindste vanddybde?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)

Er den naturlige definitionsmængde (R) for funktionen restringeret til at omfatte et mindre interval? Medmindre intervallængden er mindst 4pi, kan du ikke umiddelbart være sikker på, at maksimum eller minimum for sinus antages inden for intervallet.

//Epsilon

Svar #2
04. september 2005 af stumpL (Slettet)

jo Dm(f) er R

hvad skal jeg gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2005 af frodo (Slettet)

udtrykker f(t) vanddybden,eller?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#2: Så er svaret i det første indlæg korrekt.

//Epsilon

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#3: Tja, godt spørgsmål. Jeg har dog ikke umiddelbart fantasi til at forestille mig, at spørgeren ville opgive en anden funktion end den, som beskriver vanddybden.

//Epsilon

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2005 af frodo (Slettet)

nej det håber jeg da sandelig heller ikke. Men en ret relevant information at udelade ;)

Svar #7
04. september 2005 af stumpL (Slettet)

ja f(t) er vanddybden..
hvad gør jeg for at finde den største vanddybde?

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#7: Du læser såmænd indlæg #4 én gang til, hvis du ikke allerede har gjort det.

//Epsilon

Skriv et svar til: finde største vanddybde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.