Matematik

betinget fordeling

22. august 2012 af jyden90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

model: xt = p*xt-1 + st*et,

hvor et er iid N(0,1) og st2 = 1 + c*xt-12 (p og c er konstanter)

Opgaven er så: "state the density for xt conditional on xt-1, f(xt | xt-1) and find E(xt | xt-1) og V(xt | xt-1)".

Mit bud er:

xt = p*xt-1 + st*et, et er iid N(0,1) =>

xt = p*xt-1 + êt, êt er iid (0,st2)

f(xt | xt-1) = 1/[sqrt(2*pi*st2)]*exp[-(xt-p*xt-1)2/(2*st2)], st2 = 1 + c*xt-12

E(xt | xt-1) = p*xt-1

V(xt | xt-1) = st2

Er dette korrekt?


Skriv et svar til: betinget fordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.