Fysik

Tegn

01. september 2012 af Me292 (Slettet) - Niveau: C-niveau

δ - Hvad betyder dette tegn?

Har aldrig set det før


Svar #1
01. september 2012 af Me292 (Slettet)

Okay har jeg så fundet ud af at det er delta tegnet... 

Så har jeg et andet spørgsmål. Skal finde ud af noget med noget energi en solfanger producerer på 3 timer ved hjælp af denne formel: 

P = ? E / t. 

Har så indsat tallene, så den lyder: P = ?800/3. 

Men min lommeregner siger = 0,333333 * δ800

Hvad betyder dette?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2012 af peter lind

Hvad betyder de underlige spørgsmåltegn?  ellers 800/3 ≈800*0,3333333.


Skriv et svar til: Tegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.