Matematik

Lineær funktion

02. september 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hej!

Er disse resultater korrekte?

En lineær funktion er givet ved f(x) = 3x – 7.

Bestem f(2).

f(2) = 3 * 2 – 7

f(2) = 6 – 7

f(2) = – 1

Løs ligningen f(x) = 17.

17 = 3x – 7

17 + 7 = 3x – 7 + 7

24 = 3x

24/3 = x

x = 8

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2012 af Krabasken (Slettet)

Yes  ;-)


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.