Matematik

Integral regning mangler hint se udregning

04. september 2012 af natasjah (Slettet)

Hej

 

Tak for hjælpen på forhånd

jeg benytter mig af substitutons reglen. jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal nu, og er min udregning korrekt

∫x^2 / ( 3x^3-1)^4 

u = 3x^3 -1

du= 6x

du= 6x*du 

1/6du = x^3dx = -1/6u^3

∫1/u * 1/6 =

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af Jerslev

#0: Kig lige på du igen.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Integral regning mangler hint se udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.