Matematik

Gang ind i parentes?

06. september 2012 af Sarahoej (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle der kan hjælpe med at løse de 2 ligninger her? :-)

x-7(1,34+0,32x)=0,01x

 

-0,319+23,94x=-3,2(0,43x-2,3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af Isomorphician

x - 7(1,34 + 0,32x) = 0,01x <=>

x - 7*1,34 - 7*0,32x = 0,01x ....


Svar #2
06. september 2012 af Sarahoej (Slettet)

når det er en plus parentes skal fortegnet da ikke ændres skal det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2012 af Isomorphician

nej


Skriv et svar til: Gang ind i parentes?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.