Matematik

(x+1)(x-1)(x²+1) = 0 nulreglen? :) har forslag

09. september 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal man ikke bruge nulreglen til denne her: 

(x+1)(x-1)(x²+1) = 0

x+1 = 0 ∨ x-1 = 0 ∨ x²+1 = 0

x = -1  ∨  x = 1
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af peter lind

jo. Det er gjort korrekt


Svar #2
09. september 2012 af Basseluft (Slettet)

fedt :) det køre bare idag. hehe 


Skriv et svar til: (x+1)(x-1)(x²+1) = 0 nulreglen? :) har forslag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.