Matematik

Reducer 2x(x+y)-(x+y)² "har forslag"

09. september 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

2x(x+y)-(x+y)²
2x²+2xy-x²+y²+2xy
= x2+y²+4xy

er det rigtig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af Andreww (Slettet)

2x(x+y)-(x+y)²
2x²+2xy-(x²+y²+2xy)


Svar #2
09. september 2012 af Basseluft (Slettet)

2x²+2xy-x²-y²-2xy
= x²-y²

bedre? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er bedre. Man har jo

2x(x+y) - (x+y)2 = (x+y)·(2x - (x+y)) = (x+y)·(x - y) = x2 - y2


Svar #4
09. september 2012 af Basseluft (Slettet)

Ja kan nok se det nu :) 

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Reducer 2x(x+y)-(x+y)² "har forslag"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.