Matematik

Forkort en brøk?

18. september 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

 2x2+18+12x/x2+3x

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Du må dividere med x i både nævner og tæller. fx som:

x^3/x^2 = x

og x^2/x^3 = x^(-1) = 1/x


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2012 af 123434 (Slettet)

Så den giver 1/x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

der står 12 foran.


Svar #4
18. september 2012 af Basseluft (Slettet)

vil resultatet i denne brøk så være 16/3?

 

 

 

 


Svar #5
18. september 2012 af Basseluft (Slettet)

* 16/1

 


Svar #6
18. september 2012 af Basseluft (Slettet)

slet ikke nogle der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Forkort en brøk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.