Matematik

Body Mass Index

19. september 2012 af LineH12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig meget brug for hjælp til denne opgave:

Body Mass Index er et mål for kroppens fedtmasse. En persons Body Mass Index B beregnes som kropsvægten V divideret med højden H i anden potens. Kropsvægten måles i kg og højden i meter.

a) Opskriv en formel til beregning af en persons Body Mass Index B. Bestem vægten af en person, der er 1,80 m høj, og som har et Body Mass Index på 23.

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Læs teksten og opskriv så formlen for B udtrykt ved V og H .

Indsæt de kendte værdier og isoler den ubekendte.


Svar #2
19. september 2012 af LineH12 (Slettet)

Jeg forstår det ikke rigtigt har prøvet det masser af gange. Vil du ikke være sød og vise mig det, så jeg forstår det? Har virkelig brug for det


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ifølge teksten er

                        B = V / H2

I eksemplet kender man B og H . Beregn nu V .


Svar #4
20. september 2012 af LineH12 (Slettet)

Hvordan beregner jeg V, det er det jeg ikke ved?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du bør have lært tilstrækkeligt til at kunne isolere V af den foregående ligning. Gang med H2 på begge side.


Svar #6
21. september 2012 af LineH12 (Slettet)

Er der nogen der vil løse denne opgave, så jeg ved hvordan den skal laves please?


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. september 2012 af FætterGlad (Slettet)

Line: Løsningen står i svar #5.

Du skal isolere V ved at gange med H2 på begge sider af lighedstegnet i ligningen

B = V / H2

Derefter kan du bare sætte tallene H = 1,80 og B = 23 ind.


Skriv et svar til: Body Mass Index

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.