Matematik

komplekse ligninger

20. september 2012 af bounty' (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej. jeg sidder og roder lidt rundt i en opgave om komplekse ligninger, men den ligning det drejer sig om minder ikke om nogen af dem vi tidligere har arbejdet med. 

 

Bestem alle løsninger for den komplekse ligning
(√3 + i − e^z) (e^z − 1) = 0
som har en absolutværdi der er mindre end 3π .

Er der nogen som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt nulreglen og løs de to ligninger

√3 + i − ez = 0 ∨ ez -1 = 0 , med betingelsen |z| < 3π .

 


Skriv et svar til: komplekse ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.