Matematik

Beskrivelse af eksponentiel vækst?

23. september 2012 af madsfck (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej studieportalen

Hvad er jeres fortolkning af disse spørgsmål og har i nogle relative brugbare svarmuligheder? 

 

En beskrivelse af vækstformen: eksponentiel vækst – fremhæv herunder hvad der særligt karakteriserer denne vækstform.

 

 

En redegørelse for hvorledes man kan vise, at sammenhængen mellem to variable med god tilnærmelse er en eksponentiel vækst.

 

Mange tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af matheny2014 (Slettet)

Hvordan ser formlen for ekspotentiel vækst ud? Hvad er der særligt ved den i forhold til andre?

 

Den sidste ved jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2012 af mathon

 

                               y = b·ekx     

                               dy/dx = b·ekx • k = k•(b·ekx)
 

                               dy/dx = k•f(x)      den eksponentielle vækstfunktion er proportional med med funktionen

                             

               


Svar #3
23. september 2012 af madsfck (Slettet)

Okay forstår ikke lige de værdier(bogstaver) du har indsat og hvad de betyder.

 


Skriv et svar til: Beskrivelse af eksponentiel vækst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.