Matematik

Løsninger for komplekse ligning

23. september 2012 af AnnaBanp (Slettet)

Jeg skal bestemme alle løsningerne for den komplekse ligning :

ez=√3+i

Nogle der kan hjælpe med denne?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Sæt

z = x + iy

og løs nu ligningen

ex+iy = (√3) + i

Realdel og imaginærdel skal stemme overens på hver side af ligningen.


Skriv et svar til: Løsninger for komplekse ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.