Matematik

Reducér udtrykket..

24. september 2012 af Apaas (Slettet)

En der kan hjælpe med opgaverne i vedhæftede?

Vedhæftet fil: reducer.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af hesch (Slettet)

Der står stort set ingenting i vedhæftede


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2012 af nielsenHTX

b) find fælles nævner fx 2*5*10 (der er også en bedre en, kan du se den?)

saml og reducer

c) brug at an·am=an+m


Svar #3
24. september 2012 af Apaas (Slettet)

@nielsen HTX

 

B) så svaret er 9t +1/10? 

c) denne må du gerne uddybe!


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2012 af nielsenHTX

#3 minusset forsvinder ikke bare (9t-1)/10

b) (x*(x^(1/3)))/x^(2/3)

x·x1/3x-2/3=x1+1/3-2/3= reducer så i eksponenten..


Svar #5
24. september 2012 af Apaas (Slettet)

Jep, mente også 9t -1

 

så svaret på den anden er X2/3 ?


Skriv et svar til: Reducér udtrykket..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.