Matematik

Arealet af en trekant

24. september 2012 af studerende82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekanten ABC er |AC|=10, |AB|=7 og vinkel A=30 grader

 

a) bestem |BC|

har |BC| til at være 5,27

 

på siden AC placeres punktet D, således at |BD| = |BC|

b) bestem arealet af trekant ABD


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.


Skriv et svar til: Arealet af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.