Kemi

HJÆLP please med udtryk

24. september 2012 af thelight - Niveau: C-niveau

hej er der nogle der kan hjælpe med med at svare på et spørgsmål som en tidligere har stillet herinde ??

linket er https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=47249

 

I opgave a mener jeg svaret til at er v=(5 * 10^-3 L*(mol*s)^-1)*A

A er koncentrationen,men jeg forstår ikke helt koncentrationen af hvad. Og skal man isolere V  er det det opgaven går ud på?

 

hvad skal man i opgave 2 ? der forstår jeg heller ikke andet end at man skal anvende en integreret styreligning, men hvordan ? gerne med grundige letforståelige beskrivelser .

 

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af kuerten15

a)

Det er en 2. ordensreaktion, dvs:

1 / [konc., slut] - 1 / [konc., start] = k * t

b)

[konc.,slut] = 1,0*10^-10 M

[konc.,start] = 2,0*10^-8 M

k = 5 * 10^-3 (M * s)^-1

Så isolerer du t i ovenstående ligning.


Skriv et svar til: HJÆLP please med udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.