Matematik

Beregning af værdier

24. september 2012 af hejmeddig4321 (Slettet)

Hej :-)

 

Hvordan får jeg sådan en opgave her regnet ud?

Bestem de værdier af t, for hvilke vektor r står vinkelret på vektor c? 

 

vektor c er = (t^2-3 , t)

vektor r er = (1,-2)

 

håber der er en der kender til dette? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen

cr = 0 .

Indsæt de givne koordinatsæt og løs ligningen som en ligning i t.


Skriv et svar til: Beregning af værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.