Matematik

brøker div og ganges.

25. september 2012 af lamajser (Slettet)

Hvad er reglerne for at gange og dividere to brøker sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af Andreww (Slettet)

(a/b) · (c/e) = (ac/eb)

(a/b) / (c/d)  = (a/b) · (d/c)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2012 af Sapha (Slettet)

Addition & Subtration:

a/b   =     ac/bc

Multiplikation:

a/b * c/d  =   a*c/b*d

Division

ac/bd   =   a*d/b*c


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2012 af Andreww (Slettet)

#2

  a/b   ≠   ac/bc

ac/bd  ≠   ad/bc

 


Skriv et svar til: brøker div og ganges.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.