Matematik

Matematik hjælp: matematisk model, definitionsmængde?

27. september 2012 af Ydinge (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg er blevet stillet denne opgave i matematik, men jeg har lidt svært ved at gennemskue den. Nogen, der kan hjælpe? På forhånd tak.

A(lice) og B(ob) møder hinanden på atletikstadionet og aftaler, at de vil løbe om kap. Da de forventer, at B er hurtigst, får A et forspring på 200 m.
A løber 22/5 meter pr. sekund og B løber 33/5 meter pr. sekund.

a) Opstil en matematisk model for distance pr. tid for hhv. A og B.
b) Hvad er definitionsmængden for de to funktioner?
c) Hvor langt har A løbet inklusiv forspring efter 10 sekunder.
d) Hvornår overhaler Bob Alice?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af mette48 (Slettet)

Veja = 200+t*22/3                        

Vejb=33t/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2012 af SuneChr

A     f(x)  =  22/5·x + 200         x er tiden i sek. og f(x)  A´s distance fra START

B    g(x)  =  33/5·x                  x er tiden i sek. og g(x)  B´s distance fra START


Skriv et svar til: Matematik hjælp: matematisk model, definitionsmængde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.