Matematik

afstanden?

27. september 2012 af Jonas2840 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej

Har et spørgsmål

Trekant.

Afstand Ha C = 60

Højden A Ha = 104

vinkel i trekant ABC er 60 grader.

trekantens areal 8528.

Hvad er afstanden B C? 

hvordan finder man afstand?

skal man bruge sinus relationerne.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med

"Afstand Ha C = 60" , er det afstanden fra højden ha 's fodpunkt til punktet C?

"Højden A Ha = 104" , er dety længden af højden ha ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2012 af peter lind

Du må være meget mere præcis. Afstand Ha C er det afstanden mellem fodpunktet  for højden og C ?

Højden A Ha hvad er det ? vinkkel i trekant    Hvilken vinkel ?


Svar #3
27. september 2012 af Jonas2840 (Slettet)

jeg mener Afstanden Htil C = 60

Højden A til Ha = 104

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2012 af peter lind

Det nytter altså ikke noget at du blot gentager nogle af dine uklare beskrivelser


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvad er så Ha ? Man benytter betegnelsen ha for højden på siden a.

Hvad mener du med afstanden fra Ha til C ?

Mener du med "Højden A til Ha = 104" højden ha ?

Du skriver også i #0:

"vinkel i trekant ABC er 60 grader" . Hvilken vinkel er det?


Svar #6
27. september 2012 af Jonas2840 (Slettet)

ABC er vinkel C = grader,

A til ha dvs. højden er 104 det er to retvinklet trekanter. og afstanden mellem ha  til Vinkel C er 60

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2012 af peter lind

Brug at areal=½*højde*grundlinje hvor grundlinjen her er BC


Svar #8
27. september 2012 af Jonas2840 (Slettet)

?? hvordan?! forstår jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. september 2012 af peter lind

I #0 har du  opgivet arealet. Højden er også opgivet så ud fra arealformlen kan du finde grundlinjen. Denne består af et kendt linjestykke og det søgte.


Svar #10
27. september 2012 af Jonas2840 (Slettet)

ja arealet er 8528


Skriv et svar til: afstanden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.