Matematik
En lille mat-opg om differenskvotient
14. september 2005 af
unknown (Slettet)
Angiv differenskvotienten f(x0 + h) - f(x0)/ h, og bestem derefter f'(x0), når
1) f(x) = 3x-1 og x0 = 7
1) f(x) = 3x-1 og x0 = 7
Svar #1
14. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Differenskvotienten er retteligt
(f(x0 + h) - f(x0))/h
Du kommer selv med et bud; den konkrete funktion er oplyst, og du kan lige så godt regne differenskvotienten ud for et vilkårligt x0 for derefter at indsætte x0 = 7.
//Epsilon
(f(x0 + h) - f(x0))/h
Du kommer selv med et bud; den konkrete funktion er oplyst, og du kan lige så godt regne differenskvotienten ud for et vilkårligt x0 for derefter at indsætte x0 = 7.
//Epsilon
Skriv et svar til: En lille mat-opg om differenskvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
