Matematik

Hurtigt spørgsmål omkring kvadratrødder.

02. oktober 2012 af merl (Slettet) - Niveau: A-niveau

sqrt(3^2+3^2) = sqrt(18) som kan skrives om til 3*sqrt(2)

etc. kan sqrt(24) = 2*sqrt(6)

Hvordan kan man lige det, hvilke regneregler benyttes??.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af SuneChr

√24 = √4·√6 = 2·√6


Svar #2
02. oktober 2012 af merl (Slettet)

Tak for det!

 


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål omkring kvadratrødder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.