Matematik

er det rigtigt??

02. oktober 2012 af hehehej (Slettet)

13-3*4+3= 3*4=12+3=15-13 = 2
-2*(5-7)+3= -10-14+3 =6


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke rigtigt.


Svar #2
02. oktober 2012 af hehehej (Slettet)

kan du ik hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

13 -3·4 +3 = 13 -12 +3 = ...

-2·(5-7) + 3 = -2·(-2) + 3 = ...


Skriv et svar til: er det rigtigt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.