Matematik

Lineære funktioner hjælp

02. oktober 2012 af Magah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen som kan hjælpe mig og komme frem til svaret her? hvor jeg også kan se beregningen, er ret i tvivl om hvordan jeg gør.. please hjælp : 

bestem ved beregning forskriften for den lineære funktion hvorom det gælder at g(2) = 2 og hældningskoefficienten er 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af SuneChr

y = a·x + b

2 = 2·2 + b

Så skal du kun finde b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen g(x) har forskriften g(x) = ax + b . Konstanten a kaldes hældningskoefficienten. Den er givet i opgaven. Bestem b, så at g(2) = 2 .


Svar #3
02. oktober 2012 af Magah (Slettet)

men bliver forvirret.. 

hvad er forskellen på:

Funktionen g(x) og f(x) :)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er ikke omtalt nogen funktion ved navn f(x) her. Opgaven drejer sig her om en funktion g(x) . Hvis man omtaler flere forskellige funktioner, kan man give dem forskellige navne, som f(x), g(x), h(x), så det er lettere at kende forskel på dem og undgå misforståelser.


Skriv et svar til: Lineære funktioner hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.