Matematik

isolation rigtig opstilling?

03. oktober 2012 af sandrai - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder lige med en opgave hvor ligningen ser sådanne ud S=B*(1+r)^n

men vi kender ikke B

hvordan er det nu man sætter ligningen for at finde B rigtig op? :-) 

på forhånd tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af NejTilSvampe

Forlæng med (1+r)^(-n)  på begge sider

B = S*(1+r)^(-n)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Eller:

B = S / (1+r)n


Svar #3
03. oktober 2012 af sandrai

Mange tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: isolation rigtig opstilling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.