Kemi

kemi opgave

03. oktober 2012 af sarah199 (Slettet) - Niveau: B-niveau

betragt reaktionen for fremstilling af ammoniak: 

N2+3H2->2NH3

reaktionshastigheden for omdannelsen af H2 pr.sekund er på et tidspunkt blevet målt til v=2,50*10´4M/s

hvor stor er reaktionshastigheden udtrykt ved: 

a) omdannelsen af N2

b)dannelsen af NH3


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2013 af AnitaWeiland (Slettet)

Har du fundet ud af hvordan man løser denne opgave ? (: Jeg har nemlig selv problemer med den. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2013 af mathon

 

   a) omdannelsen af N2
                                              d(N2)/dt = (1/3) • d(H2)/dt


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2013 af mathon

 

   b)   dannelsen af NH3

                                              d(NH3)/dt = (2/3) • d(H2)/dt

 

Skriv et svar til: kemi opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.