Matematik

Antal rødder fk(x)=x^2+kx+k

04. oktober 2012 af TJJ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er helt lost her.

 

Undersøg hvordan antallet af rødder i fk(x) = x2+kx+k afhænger af k

 

Hvordan undersøger jeg dette? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af peter lind

find diskriminanten. Er den positiv er der 2 løsninger. Er den 0 er der en løsning og hvis den er negativ er der ingen løsning


Svar #2
04. oktober 2012 af TJJ (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn diskriminanten d for 2.-gradspolynomiet. Fortegnet for d belyser antallet af rødder i polynomiet.


Skriv et svar til: Antal rødder fk(x)=x^2+kx+k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.