Fysik

Hvordan finder jeg massen?

04. oktober 2012 af stef4905 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har fået denne opgave:

En Blyklods har længden 2,6cm og højden 4,1cm og bredden 2,3cm.

Rumfang = 24,518cm²

Bestem Blyklodsens masse.

 

Mit sprøgsmål: Hvordan finder jeg massen? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2012 af peter lind

gang rumfanget med blyets massefylde


Svar #2
04. oktober 2012 af stef4905 (Slettet)

tak =)

 

men  hvordan finder jeg massefylde ?


Svar #3
04. oktober 2012 af stef4905 (Slettet)

har fundet det =) tak

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. oktober 2012 af mathon

 

          Pb-rumfang = 24,518cm3

          ρ(Pb) = 11,34 g/cm3


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg massen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.