Biologi

Endnu en forklaring

05. oktober 2012 af kug (Slettet)

Fysiologiske respons på duftstoffer

det med fed forstår jeg ikke

 

Visceral motorisk reaktion:
Salivation, increased gastric motility to apatizing food.
Gaging and vomiting to noxious smells

2. Reproduktive og endokrine funktioner
- Synkroniserede menstruationscyklus
- Feromoner i ægløsning


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. oktober 2012 af Dulugtergrimt (Slettet)

No offence, men har du ikke en engelsk-ordbog? Jeg er ret overbevist om, at du kan slå "salivation", "apatazing", "gaging", "vomiting" og "noxious" op.

Men altså, visceral motorisk funktion inkluderer spytsekretion og øget gastrisk motilitet (-> at mavesækken bevæger sig) ved synet, lugten og bare tanken om lækker mad.

Derudover også brækfornemmelse og decideret opkast af kvalmende lugte,


Brugbart svar (2)

Svar #2
05. oktober 2012 af Snick (Slettet)

Salivation = Savlen

Increased gastric motility = Forøget gastrisk(mave) bevægelighed

apatizing food = appetitvækkende mad

Gagging and vomiting = Kløjes og kaster op

noxious smells = giftige/skadelige lugte


Skriv et svar til: Endnu en forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.