Matematik

Funktioner omkring krebsdyr

06. oktober 2012 af Vinstrup (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er ikke sikker på at jeg har lavet opgaverne rigtigt (se vedhæftede fil)...

 

Nogen der kan fortælle om følgende resultater er korrekte?:

a) f(200)=900

b) g(850)-g(950)=20

c)g(f(x))=1000-(400-x/5)/4 dvs. forenklet: g(f(x))=x/20+900, hvor h(x)=g(f(x))

d) Alle funktionerne er begrænset til alle positive relle tal inkl. 0

 

Vedhæftet fil: Mat projekt opg 4.png

Skriv et svar til: Funktioner omkring krebsdyr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.