Matematik

Cos sin tan?

08. oktober 2012 af Lauholm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man cos, sin, tan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af Euroman28

cos(x) og sin(x) defineres udfra enhedscirklen og tan(x) er defineret som tan(x) = sin(x)/cos(x)

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2012 af Akheekid (Slettet)

sin af vinkel = modstående katete / hypotenuse

cos af vinkel = hosliggende katete / hypotenuse

tan af vinkel = modstående katete / hosliggende katete


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2015 af Jacobadm (Slettet)

Se matematik formelsamlingen her på Studieportalen, hvor der både er en oversigtsside om sinus, cosinus og tangens, samt separate artikler med de tre trigonometriske funktioner hver især.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2017 af ritika (Slettet)

Hey

sin, cos, tan are found by sides of a triangle or value of the angle.

If sides of a right triangle are given, you can find sin, cos, tan by SOHCAHTOA.

and if angles are given, you can find sin, cos, tan for angles 0, 30, 45, 60...


Skriv et svar til: Cos sin tan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.