Matematik

Gange

09. oktober 2012 af ChronosSphereVoid, (Slettet)

Hvordan ganger man med to cifre?

E.K.S. :     91 * 12 = _______?


Og hvordan dividere man the to cifre?

E.K.S. : 4470 : 15 = _______?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2012 af SuneChr

91·(10 + 2)

=      91·2

   +  91·10


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2012 af Arlecchino (Slettet)


Skriv et svar til: Gange

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.