Matematik

Omskriv til Formel (ax+b)^2

10. oktober 2012 af MaRa22 (Slettet)
4a^2-20a+25 til formlen (ax+b)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2012 af Casabon

(2a - 5)2 = (2a - 5) (2a - 5) = 4a2 - 10a - 10a +25 = 4a2 -20a +25


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2012 af PeterValberg

Det er én af kvadratsætningerne, du skal have gang i :-)
nærmere bestemt kvadratet på en toleddet størrelses differens.

hvilket betyder:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Omskriv til Formel (ax+b)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.