Matematik

Reducering af udtryk

10. oktober 2012 af julie1998 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

(2 + 3y) • (2 - 2y) =

6x + (4 + 2x) - 3y =

4 • (4 + 2y) + 12 =

skriv  venligst svarende


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

gang hvert led i 1. parentes med hvert led i 2. parentes

hæv +parentesen

gang tallet med begge led i parentesen


Skriv et svar til: Reducering af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.