Matematik

Min i Sek

13. oktober 2012 af lolx0 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej 

Hvordan omregner jeg 4½ minut i sekunder? 

Jeg ved jeg skal dividere 4½ med 60. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2012 af SuneChr

1 min = 60 sek

4½ min = 4½·60 sek = .................. sek


Svar #2
13. oktober 2012 af lolx0 (Slettet)

Oh okay. Tak for svar. :]


Skriv et svar til: Min i Sek

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.