Matematik

Analytisk geometri - linjers skæring

22. oktober 2012 af s2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

opg 68.

a=0,5 , c= -2 og grafen går gennem punktet (5,3) ??? 

 

 

opg69. 

a=2, d= -4, b= -2 ???

 

 

opg 71. 

Grafen går gennem punktet. (0,-4), (1,0) og (2,8) ???

 

opg 73

a= -2, og grafen går gennem punktet. (3,2) og (5, -6) ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af nielsenHTX

du skriver linjers skæring men du nævner 3 konstanter og oplyser 3 opløsninger, skrive lige opgaven.


Svar #2
22. oktober 2012 af s2000 (Slettet)

Det står bare sådan? det er derfor jeg ikki forstår opgaverne. 
men det er et eller andet man skal finde ved f(x)= ???


Skriv et svar til: Analytisk geometri - linjers skæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.