Matematik

Lineær model

23. oktober 2012 af SelinaK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har VIRKELIG brug for hjælp og skal snart aflevere denne opgave som skriftlig fremstilling! Har brug for hjælp til opgave 1 - nummer 3 og 4.

Har vedhæftet filen, og jeg har fundet ud af hvad ligningen a og b er. (a = 0,04 og b = 2,7), men ved ikke hvad "Forklar, hvad de to tal a og b i denne lineære model y = ax + b fortæller om Emmas vægt." skulle forestille sig, og hvad jeg skal skrive.

Vedhæftet fil: blæk sæt 4.1a (1).doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hædningskoefficienten a angiver den gennemsnitlige daglige ændring af Emmas vægt, og b angiver hendes vægt ved x = 0, dvs. ved fødslen.


Svar #2
23. oktober 2012 af SelinaK (Slettet)

Dvs., at det du har skrevet, er hvad jeg skal svare på det nummer 3? :-) Det gætter jeg på, det gør...


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg har forklaret dig, hvad hældningskoefficienten a og konstanten b betyder i denne konkrete opgave. Du må selv pakke det ind til en forklaring, der giver mening for dig.

#1: Hædningskoefficienten --> Hældningskoefficienten


Svar #4
23. oktober 2012 af SelinaK (Slettet)

Ok, tak skal du have, kan du også forklare nummer 4? Jeg forstår ikke helt, hvordan man gør.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Brug modellen til at beregne f(x), hvor x svarer til Emmas alder, når hun er 16 år gammel. Bemærk, at i modellen angiver x alderen i dage.


Skriv et svar til: Lineær model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.