Fysik

Udregning af cylinders masse i kg - hjælp

23. oktober 2012 af fpoulsen (Slettet) - Niveau: C-niveau


Spørsgmålet lyder: En messingcylinder har et volumen på 0,002 m^3.
 

a. Udregn cylinderes masse i kg. Hvordan gør jeg det? Jeg ved at massefylden for messing er 8,4-8,7. Men kan simpelthen ikke finde en formel hvor man ikke behøver at bruge massen, og det er jo den jeg skal finde. Håber I kan hjælpe!!


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Massefylde = 8400 kg/m3

Masse = Massefylde*rumfang = 8400 kg/m3*0,002m3 = 16,8 kg

 

Massefylde = 8700 kg/m3

Masse = Massefylde*rumfang = 8700 kg/m3*0,002m3 = 17,4 kg

Så cylinderens masse er mellem 16,8kg og 17,4kg


Skriv et svar til: Udregning af cylinders masse i kg - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.