Matematik

Et lille ligning stykke - hjælp please!

23. oktober 2012 af hejhey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej everybody

jeg har en ligning som jeg kan ikke regne det ud.

Det hedder :

13x+7=46x-18

Kan I hjælp mig med det? 

Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af HenrikKrog (Slettet)

Du isolerer x

13x+7=46x-18

Plusser med 18 og trækker 13x fra på begge sider

25=33x

du dividerer med 33 på begge sider

25/33 = x


Svar #2
23. oktober 2012 af hejhey (Slettet)

Tak for hjælpen. (;

 


Skriv et svar til: Et lille ligning stykke - hjælp please!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.