Matematik

Hjælp mig hurtigt

24. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducer eller udregn:

1)         -2(4x-3)=

 

2)         (-2+3x)2

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af Dn1234 (Slettet)

1

-2*4x -2*-3

-8x og 6 firdi minus og minus give +

2

måske (-2+3x) * (-2+3x) og du gange hver led i ()

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2012 af mathon

 

              1)         -2(4x-3) = -2•(4x) - (-2)•3 = -8x - (-6) = -8x +6 = 6 - 8x

 

 

              2)         (-2+3x)2 = (-2)2 + 2•(-2)•(3x) + (3x)2 = 4 - 12x + 9x2 = 9x2 - 12x + 4


Skriv et svar til: Hjælp mig hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.