Matematik

Løs ligningerne

24. oktober 2012 af Apaas (Slettet)

e2x= 3

 

ln(3x) = 12


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

1. Tag ln() på hver side og isoler så x.

2. Tag exp() på hver side og isoler så x.

Benyt, at ln(x) og ex er hinandens omvendte funktioner.


Svar #2
25. oktober 2012 af Apaas (Slettet)

Tak for det andersen. Hvad betyder "exp"? og hvor finder jeg den på min ti-89? =)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

exp(x) = ex .


Skriv et svar til: Løs ligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.