Matematik

Hvad kan x0 være?

24. oktober 2012 af 1QAtion

Hvilke muligheder er der for at finde x0, hvis man ikke har førstekoordinatet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at forklare, hvad x0 står for, og i hvilken situation du ønsker at bestemme x0 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2012 af lfdahl (Slettet)

Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. I hvilken sammenhæng ønsker du at finde xo?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det var nok bedre at fortsætte din diskussion i den oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1255195


Svar #4
24. oktober 2012 af 1QAtion

Øhm ja :)

 

Det er denne funktion:

f(x)=x3-6x2+21x+1

som har en tangent som er parallel til en linje med ligning:

y=9x+11

og jeg ved derfor, at f´(x)=9

og jeg skal bruge ligningen for tangenten som er:

y=f´(x)*(x-x0)+f(x0)

Men jeg ved ikk lige hvordan jeg finder xog f(x0).


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Gå tilbage til den oprindelige tråd, hvor du har fået svar. Det er forvirrende for alle at køre den samme opgave i flere forskellige tråde.


Skriv et svar til: Hvad kan x0 være?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.