Matematik

Rente

24. oktober 2012 af momix (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven siger:

 

Efter hvor mange år er beløbet fordoblet ?

 

Beløb 52000 , fast årlig rent på 3% efter 8 år

 

Jeg har sagt:

 

log(2)/log(1+0,03) = 23,45, altså efter 23 år?

 

passer det eller har jeg gjort noget forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Både fremgangsmåden og resultatet er korrekt.


Svar #2
24. oktober 2012 af momix (Slettet)

Tak for bekræftelsen! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. oktober 2012 af SuneChr

1,03n = 2    ⇔   n·log 1,03 = log 2


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.