Matematik

Hjælp til ligning

26. oktober 2012 af KattenKetty (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har denne ligning, som driller mig lidt:

3(x-2)+1 = x+2(x+2)

3x-6+1 = x+2x+4
3x-5 = 3x+4
3x-5+5 = 3x+4+5
3x = 3x+9
3x-3x = 3x-3x+9
0x = 9
- Har fået den til 0x = 9, men det kan da vist ikke helt passe?

Håber på nogle vil være så søde at hjælpe mig!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2012 af nielsenHTX

din udregninger er korrekt.

hvad kan man sige om ligningen 0=9 ??


Svar #2
26. oktober 2012 af KattenKetty (Slettet)

Tak for svar!
- Forstår ikke helt, hvad du mener nielsenHTX


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven hænger muligvis sammen med denne

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1255959


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.